22 évesen akár 15 ezer dollárt is kap egy Instagram-fotóért

3 évvel ezelőtt by in Social Media Címke:, , ,

Ki ne cserélne Danielle Bernstein divatbloggerrel?

Danielle Bernstein a We Wore What blog és Instagram-fiók tulajdonosa, és elég sikeres divatblogger. Az Instagramon már több mint egymillió követője van, a márkák pedig hatalmas összegeket fizetnek neki azért, hogy az ő cuccaikban pózoljon a képeken. A Harper’s Bazaar cikkéből kiderül, hogy csupán egyetlen fotóért akár 15 ezer dollárt is bezsebel.

instagram

Ehhez pedig nem kell mást tennie, csak látszólag hétköznapi pillanatképeket megosztania, és leírnia, mit visel, és az adott ruhákat, kiegészítőket hol lehet megvásárolni. A lap cikkéből kiderül, hogy a márkák éves szinten több mint egymilliárd dollárt költenek arra, hogy a lányhoz hasonló divatbloggereken keresztül eljuttassák a termékeiket a nagyközönséghez.

A Harper’s Bazaar azt írja, hogy százezres követői létszámnál átlagosan 500-5000 dollárt fizetnek a márkák egy megosztásért, de például 6 millió követőnél simán 20 ezer, vagy akár 100 ezer dollárt is kifizetnek.

Danielle elmondta, hogy álmában sem gondolta volna, hogy 22 évesen már idáig eljut, és abból a pénzt, amit az Insgaram-fotóiért kap, a fenntartáson felül befektetésekbe fordítja.

Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a legérdekesebb újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre!
(mi sem szeretjük a spam-et, így ígérjük, azt küldeni sem fogunk!)

* kötelező mező