A Snapchat legújabb filtereivel határ a csillagos ég

8 hónappal ezelőtt by in Felhasználói élmény, Social Media Címke:, , , , , , , , ,

Tulajdonképpen szó szerint: a Snapchat új szűrőivel mostantól az égbolt megjelenését is megváltoztathatjuk. Az új kiegészítőt „Sky filter”-nek nevezik. Az arcfilterek után ez lesz az új őrület?

A népszerű platform újabb szűrőkkel bővítette ki a virtuális valóságot, ami kivételesen a környezetünkre vonatkozik, nem pedig az arcokra. A sky filterekkel automatikusan felismerhetjük az eget a kameránkon, ráadásul tetszés szerint váltogathatjuk a különféle atmoszféra nézeteket.

A Snapchat változatos effekteket alkalmaz ezzel az újdonsággal, például különböző virtuális időjárási formákat, naplementét, csillagos eget, szivárványokat, viharfelhőket és egyebeket. Az új filterek még a napokban megjelennek iOS és Android platformokon, és a megszokott módon elérhetőek lesznek az eszköztárban.

A közösségi oldal ezzel kívánja tovább bővíteni azokat a lehetőségeket, amiken keresztül a közvetlen környezetünket és a körülöttünk lévő világot láthatjuk. Az Instagram legnagyobb vetélytársa ezáltal még nagyobb teret hagy a fantáziának és a játékos kreativitásnak.

A Snapchat a napokban újabb kreatív partnerekkel bővült, amiről itt számoltunk be:

Bemutatták a Snap Inc. legújabb kreatív partnereit

 

Az Instagram legújab arcfiltereiről pedig itt számoltunk be:

Az Instagram újabb kreatív eszközt vezet be

 

Forrás: TechCrunch

Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a legérdekesebb újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre!
(mi sem szeretjük a spam-et, így ígérjük, azt küldeni sem fogunk!)

* kötelező mező