A Twitternek segít a Yelp

1 évvel ezelőtt by in Social Media Címke:, , ,

Egy évvel ezelőtt jelentette be a Twitter, hogy a Foursquare segítségével sokkal jobb lesz a helymeghatározása és ezzel jobb ajánlásokat tud majd tenni arra, mit jelöljön meg a felhasználó a tweet helyszínéül. Úgy tűnik, ez az együttműködés csak az Egyesült Államokban él, ugyanis most arról tett bejelentést a Yelp (a Foursquare nagy ellenfele), hogy a Twitterrel kötött megállapodást.

twitter-yelp

A Yelp az Egyesült Királyságban és Japánban segít kiválasztani a helyszínt a felhasználónak amikor az egy új tweetet készít és meg akarja jelölni a lokalizációját. Mellette a bejegyzések olvasgatása között ha megnézi a megjelölt helyszínt, akkor arról több információt is kaphat, a cím mellett többek között a Yelp értékelést is láthatja.

A szolgáltatás Androidon és iOS-en egyaránt elérhetővé vált a mai napon, illetve hamarosan az asztali böngészőn keresztül is elérhető. A Yelp egyelőre a brit és japán felhasználóknak került beépítésre a Twitterbe (korábban Németországban is elérhetővé vált), azonban a közeljövőben más régiókban szintén felbukkanhat.

Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a legérdekesebb újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre!
(mi sem szeretjük a spam-et, így ígérjük, azt küldeni sem fogunk!)

* kötelező mező