A Museum of Ice Cream és a Color Factory exkluzív pop-up kiállítások, amiket speciálisan az Instagram számára terveztek. Felmerül a kérdés, hogy szemtanúi vagyunk egy újfajta design születésének?

Az Instagram sokat változott az elmúlt időszakban, amiről mi is következetesen tudósítunk. Az egyik legkedveltebb képmegosztó platform folyamatosan új kreatív és látvány eszközökkel bővül, így értelemszerűen az arculata is változik. Már nem csak „instant” képeket osztunk meg rajta, hanem igazi esztétikai koncepciókkal találkozunk a legnagyobb sztárok és márkák oldalain is. A legtrendibb üzletek már rá is ugrottak erre az új irányzatra, és igazán látványos tartalmakat hoznak létre az Instagram környezetében. Vannak olyan éttermek, amelyek már saját eszközökkel is rendelkeznek a legjobb #foodporn képek létrehozásához.

A művészet az Instagramon a legújabb őrület: igazi művészek hoznak létre grandiózus színes installációkat, lenyűgöző falfestményeket és egyéb játékos látványosságokat a közösségi platform számára. Vajon ez csak egy múló divat, vagy ez a platform jövője?

Az Instagram új kreatív eszközéről itt számoltunk be:

Érkezik a stop-motion funkció Instagramra

Az Instagram Superzoom bemutatásáról itt számoltunk be:

Az Instagram Superzoom lesz az új Boomerang

Forrás: We Are Social Media