Komoly kampánnyal készült a forgalmazó az idén egyik legjobban várt videojáték, a Watch_Dogs hazai bevezetésére. Gyakorlatilag meghekkelték Budapestet számos gerilla akcióval: készült megfigyelő kamerákra fókuszáló gerilla videó és inverz graffiti, volt hacker verseny, és néhány torrent site alternatív használatára is fel kell készülniük a rajongóknak.

A Watch_Dogs, mely az év egyik legnagyobb durranásának tartott nyílt világú játéka, május 27-én jelenik meg.

A május 19-én indult hacker verseny első fázisában túl kellett terhelni a weboldalt, a második és harmadik fázisban egy bankfiókhoz kellett jelszót szerezni, majd pedig egy Kajmán-szigeteki offshore cég számláját feltörni és átutalni az ott talált pénzeket.
A Dedsec videóüzenete:

A nyertesek Playstation 4 konzolt, és számos Watch_Dogs ajándékokat nyerhettek, a második szintet teljesítők pedig mind kedvezménnyel juthatnak a Watch Dogs játékszoftverhez.

A torrentezőket sem kímélte a kampány, aki hazai torrent oldalról szerette volna letölteni a Trónok Harca legújabb epizódját, egy Watch_Dogs videot kapott helyette.

Figyelnek téged! felirattal Budapest számos forgalmas pontján inverz grafittivel (zöld grafitti, mellyel a felületet tiszta vízzel megtisztítva hagynak üzenetet) hívja fel a figyelmet a játék főhőse, Aiden Pearce arra, hogy mindenkit megfigyel valaki.