Hasznos frissítés jött az Instagramra

2 évvel ezelőtt by in Social Media Címke:, , , ,

Ezután szerkesztheted a fotók alá írt szöveget.

Menet közben fotózol, filterezel, majd írsz valami frappánsat? Gyakori, hogy ilyenkor elgépeli a szöveget az ember, de már csak publikálás után veszi észre. Az Instagramban az a bosszantó, hogy utólag nem lehet ezen javítani – vagy legalábbis eddig így volt.

http://www.dreamstime.com/stock-photography-instagram-palm-springs-california-usa-june-smartphone-displaying-login-page-android-version-image31615952

Most viszont a képek alatt az “Edit” (Szerkesztés) opción belül erre is van lehetőség, egy érintéssel megváltoztathatjuk a fotóink alatti szöveget.

Egyébként más is változott az alkalmazásban, aminek azok fognak örülni, akik használják az “Explore” lehetőséget. Erre kattintva a frissítés után már két fül jelenik meg, a fotók és az emberek. A fotók alatt a megszoktott képek, videók ajánlóját látjuk, ez nem változott a megszokotthoz képest. Az embereknél pedig olyan személyeket ajánl nekünk az app, akik szerintük kellően érdekes tartalmat töltenek fel ahhoz, hogy érdemes legyen őket követni.

Facebook Comments

Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a legérdekesebb újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre!
(mi sem szeretjük a spam-et, így ígérjük, azt küldeni sem fogunk!)

* kötelező mező