Ilyen URL rövidítőt kaptak az oldalak a Facebooktól!

2 évvel ezelőtt by in Facebook Címke:, , ,

fb.com/msg/oldal_neve

Arról pár napja írtunk, hogy a cégek a jövőben sokkal könnyebben, a Facebook Messengeren keresztül is elérhetik a célközönségüket privát üzenetben. Ezzel összefüggésben a közösségi oldal csendben elindított egy URL rövidítőt az oldalaknak, aminek a segítségével sokkal egyszerűbb felvenni velük a kapcsolatot: fb.com/msg/besocial.hu (a /msg/ után írd be a saját oldaladat!)

Ráadásul, ha az oldalad statisztikája szerint az elmúlt 24 órában 90 százalékos a válaszadási arányod, akkor ez a Messenger URL kereshető is lesz a Facebookon. Tehát adminok, ha másért nem, már ezért is érdemes javítani az arányokon!

Egyébként úgy tudni, a Facebook mindent megtesz majd azért, hogy a felhasználókat ne zavarja majd az új funkció. Állítólag, ha a korai tesztek alatt nagyon sok negatív visszajelzést kap a dolog, és túlságosan is úgy érzik az emberek, hogy spammelik őket, akkor még az is lehet, hogy elkaszálják az egészet. Hiszen a Facebook a legkevésbé sem akarja, hogy ellepjék a spamek a Messengert, és emiatt átpártoljanak más üzenetküldő szolgáltatásokhoz.

fb_msg

Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a legérdekesebb újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre!
(mi sem szeretjük a spam-et, így ígérjük, azt küldeni sem fogunk!)

* kötelező mező