Nyilvánossá válik, mikor voltál aktív az Instagramon. Így tilts le a funkciót!

1 hónappal ezelőtt by in Instagram Címke:, ,

Olyan funkcióval rukkolt elő az Instagram, amelyet valószínűleg a hátad közepére sem fogsz kívánni. A Facebook leányvállalata ugyanis engedélyezte, hogy barátaid nyomon követhessék majd, mikor használtad utolsó alkalommal az alkalmazást.

Az utolsó aktivitásod óta eltelt idő – mint új információ – a felhasználói neved alatt fog megjelenni egy teljesen új sorban. Valószínűleg te is kissé bosszantónak találod majd az új funkciót, de ha jobban belegondolsz nem meglepő a bevezetése, hiszen az Instagram lényegében a Messenger korábbi megoldását integrálja saját rendszerébe.

Az Instagram azonban választási lehetőséget kínál fel a számodra, így magad állíthatod be, hogy szeretnéd nyilvánosságra hozni az aktivitásoddal kapcsolatos információkat vagy sem.

Így tilthatod le a funkciót

  • Nyisd meg az alkalmazást, és menj a Beállításokhoz.
  • Görgess lefelé, amíg oda nem érsz az „Aktivitás megjelenítése” menüponthoz.
  • Kapcsold ki a funkciót!

Ne feledd, ha a kikapcsolás mellett döntesz, te sem fogod látni a többiek legutóbbi aktivitását. Ez azonban így korrekt az Instagram részéről. Azt javasoljuk szentelj te is kiemelt figyelmet a biztonsági beállításoknak és olvasd el a korábbi bejegyzéseinket ezzel kapcsolatban:

Forrás: TNW

Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a legérdekesebb újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre!
(mi sem szeretjük a spam-et, így ígérjük, azt küldeni sem fogunk!)

* kötelező mező