Elfelejtheted a screenshotok készítését az Instagram Storiesban! A Facebook leányvállalata ugyanis most úgy módosítja az alkalmazást, hogy az értesítést küldjön a felhasználónak, akinek a képét le szeretnéd menteni a profiljáról.

Az első alkalom “büntetlen” lesz, de az Instagramtól kapsz egy figyelmeztetést. A második képkészítés esetén azonban rögtön keresztet vethetsz az anonimitásodra. Íme az figyelmeztető üzenet, amelyet @gabrielmonstere osztott meg a Twitter oldalán:

 

A lehetőség tehát továbbra is meglesz a képek mentésére, csak az nem maradhat tovább titokban. Ha jobban belegondolunk, ez pont így igazságos! 😉 Ráadásul jogszerű is.

Olvasd el a többi Instagramról szóló bejegyzésünket is:

Forrás: TNW