Óriási befektetésre gyúr a Snapchat

1 évvel ezelőtt by in Social Media Címke:, , , ,

Tőzsdei pletykák szerint – melyeket a The Wall Street Journal adott közre, vagyis elég megalapozott pletykák – a Snap (A Snapchat tetsvérvállalata) márciusig 25 milliárd dollárnyi befektetést akar összegyűjteni.

snapchat-spectacles

A cég nem először gyűjt össze nagy összeget befektetőitől – májusban 1,8 milliárd dollárból gazdálkodhattak, cserébe pedig remek számokat mutattak fel, hiszen egyre inkább azt mutatják a jelek, hogy 2017 végére valóban számolhat a cég az egymilliárdos reklámbevétellel.

De akkor mire kell ennyi pénz? A Snap minden bizonnyal a jövőben a Spectacles szemüveghez hasonló fejlesztésekkel akarja bebiztosítani jövőbeli sikerét – ami mellesleg bár nagy hírként detonált, egyelőre a lelkesedés nem veri a plafont. De számítani lehet olyan befektetésekre is, mint a Bitstrips megvásárlása volt 100 millió dollárért, amiből aztán egy félelmetes funkció nőtt ki.

A Snapchatnek szüksége is van jövője bebiztosítására – tekintve, hogy nem csak az ellene indított Instagram Stories nagy siker, de a Messenger Memories is potenciális veszélyt jelenthet számára a jövőben.

Forrás: TechCrunch

Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a legérdekesebb újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre!
(mi sem szeretjük a spam-et, így ígérjük, azt küldeni sem fogunk!)

* kötelező mező