Régóta tudtuk már, hogy a Messenger hamarosan bevezeti az üzenetek törlését, most pedig végre meg is történt a forradalmi újítás.

Minden bizonnyal mindannyian jártunk már úgy, hogy rossz helyre küldtünk egy üzenetet, rosszul írtuk le azt, vagy nem gondoltuk át alaposan, mit is írunk le. Vagy egyszerűen egy-egy beszélgetést el akartunk tüntetni a múltból.

Mostantól minderre van esély! A Messengerben mostantól személyes és csoportos beszélgetésekben is kitörölhetjük egy-egy üzenetünket. Erre volt már korábban is lehetőség, ám eddig csak a mi felületünkről törlődtek az üzenetek. Ettől fogva viszont a címzettek sem látják többé kommunikációnk nyomait.

Az üzenetnél a törlés úgy tudjuk elérni, ha hosszan tartjuk rajta az ujjunkat – ekkor jelennek meg a lehetséges opciók. Az üzenetek 10 percig lesznek törölhetők, helyüket „Az üzenetet törölték” felirat helyettesíti. Külön opcióval a régi rendszer szerint is törölhetünk, ekkor a szokásos módon csak a mi felületünkről tűnik el beszélgetésünk részletének nyoma.