Messenger felhasználó vagy? Akkor nagyon örülni fogsz ennek az újításnak!

5 hónappal ezelőtt by in Facebook Címke:, ,

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Messenger alkalmazáson belül a videóchat. A Facebook ezért egy olyan új funkciót vezethet be a platformon, ami segítségével akár beszélgetés közben is hozzáadhatunk majd új felhasználókat a csevegéshez.

Jelenleg ha szeretnénk egy új felhasználót hozzáadni a csoportos csevegéshez, akkor fel kell függeszteni az egész beszélgetést és új csevegést kell indítani. Az újítással azonban egyszerűen bekapcsolható lesz bármilyen bejövő hívás a csoportos beszélgetésbe, annak megszakítása nélkül.

Ha csevegés közben szeretnénk egy új beszélgetőpartnert felvenni, akkor hívás vagy videó közben elég rákattintani a “Személy hozzáadása” ikonra és kiválasztani azt a felhasználót akit meg szeretnénk invitálni a csevegésbe. Íme egy korábbi videó arról, milyen jó muri tud lenni egy csoportos beszélgetés:

A Messenger chat előnyei egyébként leginkább ügyfélszolgálati szempontból használhatóak ki a vállalkozások számára, míg marketingszempontból erre sokkal alkalmasabb a Facebook LIVE, ahol többféle interakció érhető el.

Forrás: Social Media Today

Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a legérdekesebb újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre!
(mi sem szeretjük a spam-et, így ígérjük, azt küldeni sem fogunk!)

* kötelező mező