Ethan is Supreme néven töltött fel videókat a 17 éves Ethan Peters, akinek a halálhírét édesapja erősítette meg. Legjobb barátja és édesapja is beszélt Peters függőségéről, de hogy mi okozta a halálát, arról nem beszéltek. Barátnője Ava Louise annyit írt a közösségi oldalára, hogy egy szörnyű balesetről van szó, de részleteket nem közöltek. 

ethanissupreme.jpg

2017 nyarán kezdett el a közösségi oldalakkal foglalkozni, és hamar elérte a százezer követőt, később olyan oldalak is méltatták a videóit mint a Vice. Ethan általában sminkekről készített tartalmat, emiatt is rúgták ki abból a katolikus magániskolából, ahova járt. Online iskolát kezdett, miközben a történtek hatására Hellboynak nevezte el a saját ruhamárkáját. 

Az online világban nevezték már rasszistánk és transzfóbiásnak is, a halála után is többen újra elővették a vitákat kavaró megjegyzéseit, amiket a barátai a függősége és a fiatal életkora számlájára írtak. A fiú legutolsó bejegyzésében egy gyerekkori és egy mostani képet tett ki, a posztot pedig az őt támadóknak címezte. 

Forrás: BBC