Lehet, hogy a Pinterest egy vizuális közösségi platform, de a szavaknak még a legtöbb felhasználó tábláin is helye van. Legyen inspiráló, elgondolkodtató vagy csak vicces, a Pinterest idézet műfaja mára saját jogán vált művészetté – írja a Mashable.

Sajnos sok tábla van telezsúfolva sima, szemcsés, fekete és fehér szöveges képekkel, amelyeket a Microsoft Paint – vagy akár a Word – segítségével hoztak létre mindenféle művészi hajlam nélkül.

Ascani_PinerestQuotes-1

Ne légy te is ilyen kínos Pinterest felhasználó! Ne pineld ezeket a nem vonzó képeket a gondosan felépített táblára! Ha nem is vagy profi a Photoshopban, rengeteg alkalmazás és eszköz van, ami segít szerkeszteni és fejleszteni az idézetes posztjaidat, méghozzá ingyen és még össze is kötnek közvetlenül a Pinteresttel.

Keresd elő a kedvenc Oscar Wilde vagy Albert Einstein mondásodat és kukkants bele a Mashable gyűjteményébe tele olyan alkalmazásokkal és szolgáltatássokkal, amelyek szebbé fogják tenni a lapos és agyonhasznált Pinterest idézeteidet!

1. Pinstamatic

Ez az egyik nagyágyú a Pinterest eszközök között, ugyanis a Pinstamatic nem csak idézeteket hoz létre, hanem szinte bármi mást, amit feltehetőleg pinelnél. Térképek, weboldalak, tweetek, de még Spotify számok is pinelhető posztokká válhatnak itt.

Az idézetes funkciója lehetővé teszi, hogy 12 különböző betűtípusból és háttér kombinációjából válassz, megadd az idézetedet, majd pineld a tábládra. Talán nem sok a testreszabási lehetőség, de egyszerű módot biztosít az idézeted vonzóbbá tételéhez, ezzel együtt pedig nagyobb eséllyel fogják azt repinelni más felhasználók is.

pinstamatic

2. PicMonkey

A PicMonkey egy fotószerkesztő alkalmazás, ami segíthet bármi megtervezésében, kezdve a fotók dizájnjától az idézetekkel megfűszerezett képekig a tábládon. Csak töltsd fel a képet, amit használni szeretnél az idézet háttereként, majd igazítsd a szerkesztő eszközök használatával, amelyek ingyenesen elérhetőek az oldalon.

Ezután hozzáadhatod a szövegedet különböző betűtípussal és árnyékolással, hogy minél jobban illeszkedjen a háttérhez, majd pedig megoszthatod a végterméket vagy le is mentheted a számítógépedre. Az applikáció Chrome-ra is letölthető.

picmonkey

3. BeHappy.me

Ha az a típusú személy vagy, aki Pinterest idézeteket készít, akkor valószínűleg alapból is szereted az idézeteket minden egyéb, általad birtokolt tárgyon. A Be Happy jóvoltából a saját idézeteidet rátetetheted bögrékre, poszterekre és pólókra, majd ingyen ki is szállítják neked.

Ha pedig csak gyorsan írnál egy szöveges posztot a tábládra, azt is megteheted a „Create Your Own” (Hozd létre a sajátod!) feliratra való kattintással a képernyő tetején, valamint a további instrukciók követésével.

behappy