Szünetre van szükséged a közösségi média túlterheltségből? A mára jellemző adat-és információáramlás egy nagy probléma. Azért, hogy kapcsolódhass a környezetedhez, fontos, hogy megértsd, mi történik. Válogatnod és kontrollálnod kell ezt az adatrobbanást, hogy megőrizd a józan eszedet. Szerencsére a fejlesztők előálltak már olyan nagyszerű közösségi hírekre összpontosító alkalmazásokkal, amelyek segítenek az időfecsérlés elkerülésében és abban, hogy arra figyelj, ami igazán számít. Lássunk most 5 applikációt, amely tehermentesít! – írja a JeffBullas.com.

1. LikeHack

A LikeHack már elérhető és egy intuitív megközelítése a közösségi híreknek. Ezt a hírolvasót azok számára tervezték, akik értékelik a saját idejüket. Alkalmas profik számára és azoknak is, akik egyszerűen csak sok helyről, gyorsan akarnak tájékozódni. Tökéletes elfoglalt társaink számára, mert elmenti és elraktározza a posztokat, amelyeket megosztottál és lájkoltál Facebookon és Twitteren és megtanulja, mit tartasz érdekesnek.

Lifehack-5-Apps-that-will-change-your-social-media

2. ChannelCaster

A ChannelCaster azoknak készült, akiknek extra testre szabhatóságra van szükségük, miközben időt akarnak megspórolni a közösségi oldalakról való gyűjtögetés közben. Nagyon hasznos, mert olyan kategóriákat lehet használni, mint hírek, sport és szórakozás.

ChannelCaster-5-Apps-that-will-change-your-social-media

3. Flipboard

Valószínűleg már hallottál a Flipboard nevű alkalmazásról, amellyel létrehozhatod a saját online magazinodat, amit megtölthetsz hírekkel és egyéb médiaformátumokkal. Ennek az applikációnak nagyon szép felhasználói felülete van, amely tényleg egy magazin érzetét kelti, de csakis érdekes cikkekkel, semmi töltelékkel.

Flipboard-app-for-social-media-news

4. My6sense

Ez az alkalmazás szinte a részeddé alakítja a közösségi híreket, méghozzá igen hatékonyan. A My6sense azok esetében működik a legkiválóbban, akik főleg Facebookot és Twittert használnak, mert ezeket integrálja igazán jól az applikáció.

My6Sense-app-for-social-media-news

5. Pulse News

A Pulse News egy hihetetlenül letisztult és könnyedén működő közösségi híralkalmazás. Az applikáció esztétikailag abszolút kielégítő, amelyre még Steve Jobs is azt mondta, hogy „Ez egy nagyszerű hírolvasó”. Nemrég meg is vásárolta a LinkedIn.

Pulse-News-app-for-social-media-news

A közösségi média hírekre összpontosító alkalmazásoknak a mennyiség és a tartalom minősége közti egyensúlyra kell törekedniük, miközben az időtakarékosságra és használhatóságra is figyelnek. Néhány applikációt arra terveztek, hogy rengeteg időt spóroljanak meg neked és kiváló megosztási opciókat kínáljanak, mint a LikeHack, mások pedig inkább kreatív közösségi élményt nyújtanak, mint a FlipBoard.

A profik és a civil közösségi média felhasználók számára is ajánlatos kipróbálni ezeket és megnézni, melyikkel hogyan lehet boldogulni.

Ti milyen applikációkat használtok?