Jó hírünk van a Trónok harca rajongóknak: a Mashable összegyűjtötte azt a 10 legjobb Tumblr blogot, amelyek a népszerű sorozattal foglalkoznak többnyire GIF-ek, mémek és fotók formájában.

1. A hivatalos Trónok harca Tumblr

Az HBO működteti a műsor hivatalos Tumblr blogját, melyet folyamatosan frissítenek a rajongók alkotásaival, például festményekkel és rajzokkal.

GoTart-640x360

2. Tumblr of Thrones

Egy jó kis klasszikus rajongói Tumblr. Egy magát diákként, anyaként és íróként bemutató Susan nevű hölgy írja a blogot, amely sosem posztol spoilereket az egyes epizódokról. Rengeteg ellenben a GIF, a fotó és a színészekkel készült interjú.

tumblr_inline_moyg7aVubi1qz4rgp

3. Joffrey Bieber

Sophie Turner színésznő, aki Sansa Stark karakterét kelti életre a sorozatban, nemrég „a ma Joffrey Baratheonjának” nevezte Justin Biebert. Aki esetleg nem tudná, annak elmondjuk, hogy Baratheon jelenleg a Hét Királyság élén ül és rettentő gonosz.

A blog Bieber és Baratheon képeit montírozza össze, bizonyítva, hogy ők ketten egy és ugyanaz – mintha Bieber valóban egy gyilkolásra hajlamos király lenne egy ősi fantáziavilágból.

tumblr_mm34vt8gfQ1sovfs2o1_400

4. Pretty Game of Thrones GIFs

Itt találod azokat a gyönyörű GIF-eket, amelyekre mind tudjuk, hogy vágysz. Ha rajongó vagy, egyszerűen itt a helyed.

castle

5. What Would Khaleesi Wear?

Ha odavagy a sárkányok anyjáért, hasonszőrű embereket találhatsz ezen a blogon. Divatinspiráció egy modern világból, ruhákkal, amelyeket Khaleesi feltehetőleg viselne. Az oldal létrehozója egy üzletet is működtet, ahol sokféle, a sorozat inspirálta ruházat és kiegészítő megvásárolható.

khaleesi-640x360

6. A Song of Ice and Fire University

Vannak, akik azt kívánják, bárcsak lenne több, elgondolkodtató írás az HBO sorozatáról: nekik való az „A Song of Ice and Fire University” blog. Kritikai esszéket és vizsgálódásokat közöl a Tumblr univerzumából és mindet egy lapra teszi.

books1-640x360

7. Game of Laughs

Valljuk be, ez a sorozat inkább véres és kevésbé a nagy nevettetésre hajt. Ezért van szükségünk olyan blogokra, mint amilyen a „Game of Laughs”, amely kiválogatja a vicces pillanatokat és azt teszi, amit az internet a legügyesebben csinál – hozza a poénokat, a mémeket és a remek GIF-eket.

walk

8. Fuck Yeah Game of Thrones Art

Ez a Tumblr emlékeztet arra, hogy a művészi tehetsége mindenkinek nagyobb, mint Neked. Nagyszerű rajongói alkotásokat publikál, például ezeket a kézzel készített sárkánytojásokat és Arya Stark ezen élethű rajzát.

Érdemes még egy másik rajongói, művészeti Tumblr oldalt is megnézned, mely „Gallery of Thrones” néven fut.

dragons-640x360

9. Fuck Yeah Game of Thrones

A “Fuck Yeah Game of Thrones” blog mellett, ha van egy számodra kedves karakter a sorozatban, biztosan foglalkozik vele egy külön Tumblr oldal is, amit kedvedre nézegethetsz. Itt van 7:

tumblr_mk11voK3c31r20o22o1_r1_500

10. A Game of Ice and Fire Confessions

Ez a Tumblr egy védett, biztonságos helyet biztosít a rajongóknak arra, hogy a legbűnösebb és legfurcsább gondolataikat is megosszák a műsorról. Több fiók, sok-sok titok és érdekes teóriák. „Atyaég, én is!” – ez a reakció törhet elő majd belőled is a vallomásokat olvasva. Ám légy óvatos: akadnak spoilerek is!

cersei