Egyre szebb az idő, egyre többen járnak strandra, miközben a világ népességének körülbelül egy nyolcada, azaz egy milliárd ember pedig Instagram-fiókkal is rendelkezik. A képlet egyszerű: ismét ellepik a platformot, a klisés, untig ismételt nyári strandos-bikinis tartalmak és társaik, amiken egy átlagos felhasználónak tucatjával kell végigpörgetnie, hogy bármi olyat lásson, ami tényleg érdekli.

Itt van tehát a tíz legklisésebb, legidegesítőbb Instatrend 2019 nyarára:

  1. Hot dog, vagy láb? – nem érdekel. Senkit. Csak mondd el, hogy milyen jól tudsz epilálni, és hajrá.

 

https://www.instagram.com/p/BwxT-scpYKF/?utm_source=ig_embed

2. Óriási gumiizén medencében lebegő kép – mindenkinek van egy gigantikus gumikacsája, úszógumija, vagy egyéb alkalmatossága, amin szépen el tud lebegni a hátsó kertben lévő medencén. Nem muszáj kirakni az internetre.

 

https://www.instagram.com/p/Bwh_nDhARmS/?utm_source=ig_embed

 

3. Azonosítatlan, zavaros koktél egy étterem teraszán – hideg italokról a nagy melegben képeket posztolni majdnem olyan jó, mint meginni őket.

 

 

4. “A barnultság elmúlik, az élmény örökre megmarad” – Abban az esetben, ha a menő külföldi nyaralásodat egy sokkal kevésbé menő képaláírással akarod unalmassá tenni követőid számára.

 

https://www.instagram.com/p/Bph4U2xBmgu/?utm_source=ig_embed

 

5. Nevetségesen nagy fagyik – ebben a képen kívül mondjuk mi a jó? Gondolom nem elnyalni… Ahogy rácsöpög a kezedre? Ahogy megolvad, és szétesik? Légy szíves, ne hitegess senkit, mindenki tudja, hogy két gombócosnál nagyobb fagyit senki sem fogyaszt el kínszenvedés nélkül.

 

 

6. Félmeztelen srác, aki a szabadban gitározik – a hőmérséklettel együtt nő a reménybeli Rómeók zenei magabiztossága, hangszertudásuk azonban ezt nem követi. Viszont legalább olyan sokan vannak, hogy van esély néha-néha kifogni valakit, aki normálisan tud gitározni.

 

 

7. Fesztiválon pózolás – Vaóóóóóóóó! Elmentél egy fesztiválra???? Fú, ne csináld, komoly???? Azta, de jó neked!!!!

 

https://www.instagram.com/p/Bxqvy1HpIDv/?utm_source=ig_embed

 

8. Naplemente a tengernél – igen, ez valóban szép, de az elmúlt öt percben már húsz ilyen posztot láttam. Azért örülök, hogy azóta még mindig forog a Föld a nap körül, elég nagy megnyugvás, hogy további bizonyítékot szolgáltatsz rá.

 

https://www.instagram.com/p/Bwe-nr7AcvT/?utm_source=ig_embed

 

9. Valaki a szabadban gyúr/jógázik – ha legalább egy fitnesz-influenszert követsz, ezzel a fárasztó trenddel mindenképp fogsz találkozni. Ők akarnak még jobban izzadni a napon, az ő bajuk.

 

https://www.instagram.com/p/BxpEzxSlWvk/?utm_source=ig_embed

 

10. Rossz minőségű videó egy tűzijátékról – valaki hívja a rendőrséget, szerintem ez már illegális.

 

https://www.instagram.com/p/Bxu5-0ug66l/?utm_source=ig_embed

Forrás: Mashable