Többször volt már szó itt a Marketing Morzsákon, hogy a BeReal a kezdeti nagy megugrás után folyamatosan veszít a népszerűségéből, és pártolnak el tőle az emberek. Vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy beleuntak sokan abba, hogy az úgymond valóságot posztolják teljesen random időben a platformra, ezzel is megmutatva, hogy mennyire is igaziak ők.

Na most a BeReal a közösségi médiában kicsit unortodox módon próbálja ezt orvosolni: nyereményjátékkal.

Igen, a BeRealen posztolással olyanokat lehet nyerni, mint 5000 dollár készpénz, utazás, különböző ruhaneműk, de még olyat is, hogy a nyertesnek kint lesz az arca New Yorkban egy plakáton.

Az ehhez létrehozott oldal kicsit olyan első látásra, mintha valami megfertőzte volna a gépünket, de ott olvashatjuk a részleteket. Ebben a legviccesebb az, hogy így nyerhetsz, ha olyan oldalakra töltöd fel a bereales posztodat, amik ellen lényegében a BeReal létrejött (Instagram, Twitter).

Amúgy természetesen annyi az egész, hogy várják a LEGIGAZIBB, LEGVICCESEBB emberek posztjait, aztán szavazni lehet majd az általuk kiválasztott legjobbakra. Itt van minden infó.