A Coca-Cola az utóbbi időben sok energiát fektetett abba, hogy reklámjaiban az egészséges életmódot hirdesse és megpróbáljon küzdeni az elhízás problémájával. Most a Nexus Productions cégnél dolgozó Johnny Kelly rendezőt kérte fel, hogy alkosson egy vidám animációs kisfilmet, amely a mozgást ünnepli – írja a Mashable.

A reklám, amely „A boldogság mozgás, a mozgás boldogság” üzenettel indít, egy animált bábot követ végig, aki mindenféle örömteli mozgásból veszi ki a részét egész életében. Látjuk a születése után (amikor feldobják a levegőbe), randin a feleségével, a gyermeke világra jövetelekor, és így tovább, miközben folyamatosan mozgásban van. Folyton fut, biciklizik, táncol vagy csak egyszerűen oda-vissza mozog a boldogságban úszva.

Kelly Vimeo oldalán elmagyarázza, hogy a reklám célja „megmutatni, hogy a mozgás kulcsfontosságú a legboldogabb pillanataiban, ezért megbíztuk a modellkészítő virtuóz céget, az Anarchy-t, hogy alkosson egy csapat mozgó animált, mégis robotszerű bábot, amelyek valós időben futnak, ugranak és ’dobálják’ a babákat.”

A Coca-Cola kampánya az elhízás ellen helyet kap a honlapjukon is, ahol azt kérik a látogatóktól, hogy írják le ötleteiket a kampányhoz, valamint egészség tippeket adnak és információt a következő eseményekről.

Mit gondoltok a Coca-Cola új reklámjáról és az elhízás elleni kampányáról általában?