A repülés nem mindenki számára olyan inspiráló, főleg azoknak nem, akik számára már rutinná vált. A pizza azonban örökre szól – mondja a Fastcocreate.com.

Ahogyan közel 1 millió nézőt a YouTube-on, úgy minket is megfogott a British Airways „Look up” (Nézz fel!) kampánya, amelyben egy kisfiú egy óriásplakáton a Piccadilly Circus kereszteződésében felkel és rámutat minden egyes gépre, ami elhalad felette.

A Domino’s Pizza brit csapata is odafigyelt a lényegre: a British Airways arra próbált emlékeztetni, milyen izgalmas is volt, mikor gyerekként kezdtük megérteni, hogyan működnek a repülőgépek. A Domino’s most azt akarja bemutatni, hogy ehhez képest mennyire lélegzetelállító, mikor rájössz, hogy vannak emberek, akiknek valójában az a munkája, hogy pizzát hozzanak közvetlenül a házadhoz. Így aztán elindították a #LookDown (Nézz le!) kampányt az Arena ügynökséggel.

A 22 másodperces szpot igazán szórakoztató és emlékeztet arra, hogy mire felnősz, a repülőgépekről szinte csak az jut eszedbe, hogy hangosak, zsúfoltak és extra összeget kell fizetned azért, ha plusz csomagot akarsz vinni magaddal – a pizza azonban még mindig egy nagyszerű dolog.