Ha mindig is szerettél volna betekinteni egy nagy pizzéria kulisszái mögé, akkor most szerencséd van. A Domino’s Pizza bemutatta „Domino’s Live” szolgáltatását, amely lehetővé teszi a vásárlóknak, hogy végignézzék a pizzakészítés folyamatát a kezdetektől az utolsó simításokig, élő közvetítés segítségével – írja a Fastcocreate.com.

A Domino’s mindig is hitt az átláthatóságban, ezt már a 2009-ben indított, a receptek újragondolását megcélzó „Pizza Turnaround” kampány során is bizonyították. A CP+B ügynökséggel azóta is ehhez a filozófiához igazítják termékeiket: ilyen a Pizza Tracker is, amely virtuális ablakot nyit a vásárlóknak a megrendelt étel státuszának követésére.

Az új vállalkozás keretében 5 webkamerát helyeztek el a Salt Lake City-ben található Domino’s területén, amely ebben a hónapban napi 12 órán át közvetít. Amikor az interneten megrendelnek valamit a vásárlók, arra bátorítják őket, hogy nézzenek bele az élő „műsorba” a DominosLive.com oldalon. Még a kameraállások között is lehet válogatni – megnézheted a tésztát, a feltéteket, a sütőt, vagy a pizzakészítés ezt követő fázisait is követheted.