Rajongói oldalt hoztak létre annak a Santa Barbara-i gyilkosnak, aki nemrég hét embert mészárolt le. Bár a Facebook törölte, azóta újabbak készülnek.

Egy 22 éves fiú, Elliot Rodger május 23-án, pénteken az ámokfutása során késsel három férfit ölt meg, lőfegyverrel pedig két nőt és egy férfit. Ezután a rendőrökkel tűzharcba keveredett, 13 embert megsebesített. A fiú állítólag Rodger fejbe lőtte magát autója volánjánál.

Később kiderült, hogy a fiú egy Youtube-ra feltöltött videóban elmondta, hogy azt akarja megtorolni, hogy a nők éveken keresztül elutasították. “Sosem tetszettem nektek, lányok. Nem tudom miért nem, de mindannyiotokat meg fogom büntetni ezért” – fogalmazott.

Ami ezek után egészen megdöbbentő, hogy többen úgy gondolják, helyesen cselekedett a fiú, mi több, “hősnek” titulálják, és rajongói oldalt is létrehoztak neki a Facebookon. Amit persze jelentenek is a felhasználók, és a Guardian írása szerint már törölték is azt, de amikor mi rákerestünk, már ismét létrehozták azt.elliott rodger

Képünkön látszódik, hogy nagyon kevés lájkolója van az oldalaknak, valószínűleg cikkünk megjelenése előtt nem sokkal hozhatták ezeket létre.

Úgy tűnik, komoly harc lesz ez a Facebook részéről, ha minden egyes oldaltörlés után rögtön újat hoznak létre.