Úgy tűnik, tényleg használják a hírességek a Facebook nyári újítását, a Mentionst.

A Facebook Mentions egyik funkciója az, hogy a hírességek értesítéseket kapnak arról, ha megemlítik őket egy-egy bejegyzésben. A szolgáltatás a nyár folyamán indult el, persze először csak Amerikában. A Mashable írt arról, hogy a kinti sztárok már aktívan használják is, sőt, bele is kapcsolódnak a beszélgetésekbe.

Így tett például Whoopi Goldberg is, amikor egy felhasználó, Dom Lome azt írta ki, hogy bár maga a színésznő elég cool, a filmek, amikben szerepelt, már közel sem voltak azok. Whoopi Goldberg ezt nem is hagyta szó nélkül. Bár azzal kezdte, hogy az illetőnek joga van véleményt nyilvánítani, rögtön ki is emelt olyan filmeket, mint például a Bíborszín (The Color Purple), a Hosszú az út hazáig (The Long Walk Home), vagy a Ghost, amikben játszott. De emlékeztette, hogy az Oroszlánkirályban az egyik sakálnak, Shenzinek is ő kölcsönözte a hangját. Rákérdezett, hogy körülbelül 80 film kötődik a nevéhez, és látta-e mindegyiket.

wg

A felhasználót sikerült zavarba hoznia, a válaszában megkövette őt, és azt írta, hogy a Bíborszín valóban jó film volt.

De Samuel L. Jackson is kommentált már olyannak, aki hiányolta őt a Comic-Con rendezvényről még július végén, de a Mashable munkatársa, Brian Anthony Hernandez is kapott már hozzászólást Mariah Carey-től.