A Google új bejelentkezési oldalt készített a Gmailnek. Valószínűleg Te sem vetted észre, amennyiben a legtöbbször bejelentkezve maradsz a fiókodban. A Zinx csapata azonban észlelte a változást és már a Twitteren is sugdolóznak róla – írja a The Next Web.

Most már az oldal közepén látható a belépési panel, elmozdítva a jobb oldalról. Az első dolog, amelyet észre fogsz venni, az a friss külső, ami nagyon emlékeztet minket a Gmail mobil alkalmazására.

Screen-Shot-2013-10-19-at-19.10.351-730x807

Ami viszont ennél is fontosabb talán, hogy a Gmail mostantól menti a bejelentkezéseidet (log-in history), s csak a jelszavadat kell majd megadnod, amikor el akarsz érni egy adott Gmail fiókot. Tehát, ha kilépsz, ezt fogod látni, amikor ismét megpróbálsz bejelentkezni:

Screen-Shot-2013-10-19-at-19.21.041-730x861

A legutóbbi jelentős változás a web alapú bejelentkezést illetően májusban volt, amikor a felülten elkezdték promotálni a mobil alkalmazásokat. Így nézett ki:

new-gmail-login-page

Ez nem az egyetlen változás mostanában a Gmail körül. A Google egy új „Bejelentkezés a Chrome-ba” felhívást tesztel, amely akkor jelenik meg, amikor a Chrome felhasználók belépnek az email fiókjukba.