Vannak, akik a Google Glass megjelenését kissé furcsának találják és diszkrétebb megoldásra vágynak. S míg mások érzik, hogy igazán egyedi és megkapó, a cég most előbbieknek szeretne kedveskedni: egy friss bejelentés szerint a Google együtt fog dolgozni a Luxottica Gruppal, mely alá olyan szemüveg márkák tartoznak, mint például az Oakleys és a Ray-Ban – írja az Übergizmo.

fashionglass_610x443

A Luxottica Group felel majd a gyártásért és terjesztésért is. Sajnos a bejelentésben arra nem tértek ki, pontosan mit várhatunk ezektől az új Google szemüvegektől, habár a cég érthető okokból izgatottan áll a lehetőségek elébe.

„Nem fogsz már holnap látni egy Glasst a kedvenc Oakleys vagy Ray-Ban szemüvegeden, de ma biztosan megkezdődik a Glass dizájnjának egy új fejezete. Izgatottak vagytok? Mi nagyon!”. A posztban egyébként arra nem térnek ki konkrétan, hogy mely márkákkal lesz együttműködés a Luxotticán belül, de tekintve az Oakleys sportos és kissé futurisztikus stílusát, mi nem lennénk meglepve, ha a jövőben piacra dobnának néhány Oakleys márkás Google Glasst.

Mit gondoltok? Várjátok, hogy megjelenjenek a divatosabb Google szemüvegek a jövőben?