A GoPro kamerához társuló alkalmazás legújabb frissítésének köszönhetően a népszerű kütyü tulajdonosai mostantól okostelefonról vagy tabletról is megtekinthetnek, vághatnak, és ami a legfontosabb, megoszthatnak tartalmat – írja a TechCrunch.

Az applikáció elég egyszerű. Egy WiFi jelen keresztül kapcsolódik a GoPro kamerákhoz, amelynek köszönhetően sok elérhető eszközt ad a tulajdonosok kezébe. A kamerák okostelefonról vagy tabletról irányíthatóak, beleértve a tucatnyi hozzáférhető beállítás kezelését is. Ezeken túl a tartalom le is tölthető a kameráról telefonra, ahonnan pedig megosztható bármely más média formátumhoz hasonlóan.

PDP_GoProApp683x426_main

Ez a frissítés is mutatja, hogyan őrizte meg eddig a GoPro dominanciáját egy hihetetlenül versengő piacon. Az olyan nagy márkák ajánlatai miatt, mint a Sony, az „akció kamerák” piaca kezd telítetté válni. A GoPro eddig rendszeresen jelentkezett hardver – és szoftverfrissítésekkel egyaránt, hogy a terméke naprakész maradjon. Ezt kombináld egy nagyon agresszív célzott marketinggel és máris világossá válik, miért marad a csúcson a GoPro.

A frissítés már elérhető és kompatibilis a GoPro Hero3 és Hero2 kamerákkal.