Egy turbó meghajtású motor vagy egy lélegzetelállító dizájn ma már nem elég ahhoz, hogy eladjunk egy kocsit. Amire szükség van, úgy tűnik, az egy moziba illő történet egy felkapott színésszel és egy népszerű művésszel. Így született meg a Jaguar új rövidfilmje is az F-Type kabrióról– számolt be az Adweek.com.

A 15 perces filmet a Brooklyn Brothers ügynökség és Ridley Scott kooperációja alkotta, ami a Vágy (Desire) nevet kapta. Egy ideig még nem lesz látható a teljes anyag, de néhány kocka a készítés menetéről már napvilágot látott és most megérkezett egy teljes előzetes is. Szerepel benne a Homeland sztárja Damian Lewis és Shannyn Sossamon, akire a legtöbben talán a Lovagregényből emlékezhetünk. Hozzájuk társul még Lana Del Rey is, legalábbis hangban: a témához illő Burning Desire című dala adja a zenei aláfestést.

A történet szerint a Lewis által játszott Sydney Clark figurájának a piros Jaguar F-Type-ot kell leszállítania, de hamar kiderül, hogy a sivatagban semmi sem megy egyszerűen. Kapunk még a sztoriban gengsztert és ex-feleséget, na meg egy kis lövöldözést is.

Kattintsatok az előzetesért!