Elton John az Instagramon szólt be, a #boycotdolceandgabbana hashtag pedig szélsebesen terjed.

A meleg divattervező páros, Domenico Dolce és Stefano Gabbana a napokban érdekes interjút adtak, aminek a lényege, hogy ellenzik a melegházasságot. Úgy fogalmaztak, hogy a hagyományos az egyetlen családmodell, vannak dolgok, amiket nem lehet megváltoztatni, így azt sem támogatják, hogy azonos nemű párok neveljenek gyermeket.

http://www.dreamstime.com/stock-image-domenico-dolce-stefano-gabbana-moscow-russia-june-left-right-arrive-opening-new-boutique-june-image39676961

Persze sokan felkapták a fejüket a mondottakra, a Twitteren például elképesztő sebességgel kezdett el terjedni a #boycotdolceandgabbana hashtag, vagyis a Dolce & Gabbana elleni bojkott – írja a Business Insider.

Elton John az Instagramon szólt be a divattervezőknek, azt írta, hogy szégyelljék magukat, amiért ítélkeznek. „Régies gondolkodásotok felett eljárt az idő, csak úgy mint a stílusotok felett” – vetette oda. „Soha többet nem fogok Dolce & Gabbanát magamon viselni” – zárja sorait a divatmárka bojkottálásának felhívásával.

A páros nem először fogalmazott meg hasonló kritikákat, több, korábbi interjúban is kifejtették már, hogy nem hisznek a melegek közötti házasságban.

Több, más híresség is felháborodott a legutóbbi nyilatkozaton, köztük van Courtney Love Cobain, Perez Hilton, illetve Ricky Martin is.