Vagy legalábbis ott is próbálják az agyukat valahogyan kikapcsolni. Jelenleg a kórházi dolgozók, legyen az orvos, nővér, beteghordó, mentős a világ hősei (közvetlenül a boltosak, tömegközlekedésben dolgozók, szemétszállítók, ételfutárok, csomagküldők előtt). Nap mint nap kockázatnak teszik ki az egészségüket, legyenek gyakorlatilag bárhol az egészségügy területén.

Folyamatosan jönnek a hírek (főleg a vírusterjedéssel frekventáltabb helyeken), hogy napokat dolgoznak alvás nélkül, többen pedig gyakorlatilag abba halnak bele, hogy a kimerülés okozta immunhiányos állapotban nem tudják leküzdeni a saját vírusfertőzésüket. Szóval átlagemberek számára elképzelhetetlenül kemény munkát folytatnak, ahol a felgyülemlett feszültséget le is kell(ene) vezetni. Némileg segít ebben a közösségi média, ahol különböző kihívásokba szállnak be.

Például az #ohnananachallenge-be, ahol a lábbal köszöntést mutatják be tánccal (természetesen már lábbal sem szabad köszönteni a másikat, hiszen akkor túl közel kell menni a másik emberhez):

https://www.instagram.com/p/B-M6K1zlb6l/

Vagy a kézmosásos kihívásba:

https://www.instagram.com/p/B-CskKEFUva/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Esetleg valami Disney-klasszikus eltáncolásába:

https://www.instagram.com/p/B95ogJYnb7r/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Természetesen ezekbe a kihívásokba bárki beszállhat, be is szállnak, de e lényeg, hogy mindenki hívja fel a figyelmet az egészségügyi dolgozókra.