Pályázatot írtak ki az Internet Hungary konferencia szervezői: a közösségi médiában indított kampányok közül keresik a legjobbakat. Szeptember 3-ig még lehet jelentkezni, sőt, kifejezetten megéri, lévén a díjazottak szakmai nyilvánossághoz juthatnak.

Az Internet Hungary által meghirdetett pályázat azért is lehet különösen jó lehetőség az ügynökségek, cégek számára, mert a shortlistre került versenyzők ott lehetnek az Internet Hungary konferencia mindkét napján. A konferencián jelen lenni pedig mindig új ismeretek és élmények begyűjtését jelenti, nem is beszélve a kapcsolati háló bővítésének lehetőségéről. Akik pedig a zsűri által a legjobbnak találtatnak, maguk is konferencia-előadóvá válhatnak, ami komoly presztízsértékkel bír.

Pályázni a 2017. június 30. és 2018. július 1. között megvalósult és lezárt közösségi média kampányokkal lehet, cégenként legfeljebb két pályázat nyújtható be. A jelentkezés feltétele a pályázati kiírásban felsorolt pályázati dokumentáció és a szükséges mellékletek beküldése. Részletes pályázati felhívás ide kattintva érhető el.

Forrás: Be Social