Kevin Rooney, Alex Lacey, Jamie Phillips és Connor Humpage bulizni indult még két évvel ezelőtt. A birminghami fiatalok elmondása szerint igaz, hogy a vonaton már italoztak, de nem voltak részegek, viszont lehet, hogy ital nélkül nem álltak volna össze egy csoportképre. Egy idegen fotózta le őket, és a képből hamarosan mém lett Angliában, még két évvel az eset után is népszerű. 

A férfiak nagyon sok negatív kommentet kaptak, és rengetegen röhögtek rajtuk, aminek egy oka volt: hogy nagyon-nagyon szűk nadrág volt mindenkin. 

Eleinte ők is nevettek, aztán egyre rosszabbul viselték, hogy egy egész ország kritizálja a nadrágválasztásukat, és ezzel van tele az internet. Egy idő után már nem csak a nadrágról szólt az egész, hanem az internetezők azt is tudni vélték, hogy a négy férfi milyen ember, mit gondolnak a világról vagy hogyan viselkednének bizonyos helyzetekben. A BBC-nek azt nyilatkozták, hogy ez már nekik is sok volt. 

Aztán elindult egy új TikTok őrület, amelyben tengerészdalokat énekelnek emberek, és egyébként egyre népszerűbb dolog az interneten. A négy férfi fotója pedig új életre kelt, ugyanis az egyik felhasználó videójában úgy tűnik, mintha a négy férfi énekelné a dalt. Conor Humpage, az egyik mémszereplő, pedig azt mondta, hogy ezt imádja, nagyon tetszik neki, és bár az előző mémesedésük sok fájdalmat okozott, ezen viszont rengeteget nevetett. Azt is elmondta, hogy milyen jó érzés volt, hogy a sok negatív komment helyett, most csupa pozitív szerepel a bejegyzés alatt, ráadásul a megújult hírnév a tetováló vállalkozásának is jót tett. 

Forrás: BBC