A múlt héten újabb nagyszerű vírusvideók keringtek az interneten. Hogy ne kelljen mindet egyesével levadászni, a SimplyZesty kiválogatta a 10 legjobbat. Többek között van itt ejtőernyőzés Rióban, közösségi média oldalak emberi bőrben és néhány képsor arról, miért nem ajánlatos a férfiaknak női sampont használni.

Taekwondo Spiderman

Spiderman önmagában is egy lenyűgöző figura: pókhálót lő ki, szupererős és érzékeli a veszélyt, még mielőtt megérkezne. Most azonban megtudtuk, mi az, ami hiányzik az arzenáljából: a Taekwondo. Ha ezeket a mozdulatokat nem látjuk a következő filmjében, rendkívül csalódottak leszünk.

Red Bull ejtőernyőzés Rióban

Rio de Janeiro híres a kultúrájáról és a látványosságairól. Nincs is jobb módja a város megismerésének, mint kiugrani egy repülőből és egy szárnyas ruhával végigsuhanni rajta. Ludovic Woerth és Jokke Sommer így tett a Red Bull kedvéért és megnézték, milyen Rió reggel 5:45 körül.

Ha a közösségi média oldalak emberek lennének…

Korábban már írtunk arról a videóról, amelyet a Cracked.com készített és bemutatja milyenek lennének kedvenc közösségi oldalainak emberekként, hogyan viselkednének egy buliban. Itt az überpopuláris Facebook, a pénzért majmoló Kickstarter vagy az olykor segítőkész, máskor nagyon is túlbuzgó Google:

A dán TV show lassított rombolása

A dán TV show „Dumt&Farlight – igen” címmel már második évadával rukkol elő, amelyben lassított felvételeken mutatják be, hogyan lehet különböző tárgyakat egyszerűen tönkretenni. Itt egy kis előzetes:

Kanada egészségügy minisztere a „közösségi pukizásról”

Sosem gondoltuk volna, hogy ez probléma lehet, amíg a kanadai miniszter el nem készítette ezt a videót és felhívta a figyelmet a járványra. Nézzétek meg az alkotást, amelyből hamar kiderül, hogy ez a reklám valójában egy másik problémára hívja fel a figyelmet:

Star Trek Into Darkness előzetes LEGO módra

Úgy tűnik, egy új szabály van születőben: amint kijön egy új mozi előzetese, azonnal érkezik a paródiája is. A legutóbbi Star Trek előzetest a LEGO vette kezelésbe: az ikonikus jeleneteket LEGO kockákból álmodták újra.

Fegyver Oreóval töltve

Vannak dolgok, amiket nem kell túlmagyarázni, most ez is egy olyan. Elkészült egy fegyver, amibe Oreo kekszek tölthetőek és amely ráadásul igen gyorsan is tüzel. Az biztos, hogy mi nem akarunk a célkeresztbe kerülni.

Milyen lenne a világ, ha nem létezne az internet?

Miközben manapság asztali gépekkel, laptopokkal, okostelefonokkal, tabletekkel és még karórákkal is az internetre csatlakozunk, nehéz elképzelni egy olyan világot, amelyben a Google nem lenne téma, senki sem fotózná le az ebédjét, vagy nézné meg valakinek a Facebook profilját. Az alábbi videóból kiderül, hogy szinte mind megőrülnénk olyan okokból, amelyeket most el sem tudunk képzelni.

A legmenőbb videó, amit egy ideig látni fogsz

Ez az Izraelben forgatott videó egy férfi városi kalandját mutatja be, miközben a videó hátrafelé halad, a férfi azonban előre. Egy egyszerű ötlet, de briliáns kivitelezéssel, és még ha nem is vagy rajongója az aláfestő zenének, nem szabad kihagyni.

A Dove megmutatja, mi történik, ha a férfiak női sampont használnak

Ez a vicces reklám egyrészt reflektál az összes sztereotip női sampon reklámra, másrészt pedig megmutatja az elképzelhetetlent: a férfiakat extrém hosszú, ragyogó hajjal.