A felhasználási és hirdetési feltételekre hívják fel a figyelmünket, de hasznos tippeket is elrejtettek a száraz tájékoztatásban.

A napokban már minden felhasználó kap értesítést a Facebooktól, amiben arra figyelmeztetnek, hogy több dolog is változik január elsejétől.

Itt emlékeztet arra, hogy ellenőrizhetjük a beállításainkat, illetve az Adatvédelmi alapismeretek oldalt is a figyelmünkbe ajánlja, amiről itt írtunk részletesen.

facebook

De tájékozódhatunk arról is, hogy milyen újítások várnak ránk. Az Ismerősök a közelben például nálunk még nem érhető el, de a lényege, hogy a segítségével a tartózkodási helyed és az ismerőseid tevékenysége alapján a legrelevánsabb információkat tudjuk megjeleníteni neked. A későbbiekben, ha úgy döntesz például, hogy megosztod a tartózkodási helyedet, akkor megnézheted esetleg a közeli éttermek étlapját vagy a környéken lévő ismerőseiddel kapcsolatos híreket.

Szintén nincs még nálunk Vásárlás lehetőség, de elképzelhető, hogy hamarosan a magyar felhasználókhoz is eljut ez a funkció. A gomb megkönnyíti az emberek számára, hogy a Facebook elhagyása nélkül ismerhessenek és vásárolhassanak meg termékeket.

Ezek mellett olyan hasznos dolgokra is emlékeztet minket a Facebook, hogyha például elfelejtjük az Instagramos jelszavunkat, a Facebook-adataink használatával új jelszót tudunk beállítani.

További részleteket ide kattintva olvashatsz.