Sok módja van annak, hogy az iPhone képedet Polaroid-szerű printté alakítsd át. Ebben segíthetnek például olyan online szolgáltatások, mint a „Moo”, a hordozható Wi-Fi nyomtatók, vagy a Polaroid saját „Socialmatic Android” kamerája. Ezekből egy dolog hiányzik: az autenticitás, avagy a hitelesség. Egy iPhone fotó, akár vintage stílusban nyomtatva is, csak mimikája lehet az igazi Polaroid vagy Lomocam hatásnak. Most megérkezett egy jobb lehetőség. Ami konkrétan egy Kickstater projekt volt, az most az „Impossible Lab” – írja a FastCoDesign.

3027537-slide-s-photo-lab-06

Ez egy okos szerkezet, amellyel kinyomtathatod az igazi Polaroid instant fotódat az iPhone-odról, és más okostelefonról származó képeket nyomtató eszközökkel ellentétben, mint a Polaroid sajátja, a Zink nevű, az Impossible Lab nem kapcsolódik a telefonodhoz Bluetooth vagy Wi-Fi kapcsolaton keresztül. Rá kell helyezned a mobilodat a dobozra, amely Polaroid képet készít a képernyőjéről és kinyomtatja azt. Egy ingyenes alkalmazás kezeli az iPhone-od fény-és színbeállításait, ezzel garantálva, hogy bármely pillanatban tökéletes legyen az expozíció.

Szóval fotózz az iPhone-oddal, menj haza és nyomtasd ki a képeket Polaroid formában! Persze, tegyük hozzá, hogy az Impossible Lab kütyüjét meg is kell fizetni: 299 dollár, nagyjából 67 ezer Ft az ára, de az biztos, hogy a legjobb minőséget hozza.

Ezen a linken megrendelheted.

3027537-inline-s-photo-lab-04

3027537-inline-s-photo-lab-05