Csak olyan fotók készültek a 6 hetes kislányáról, amin tele van a gyerek kórházi csövekkel. A Redditen kért segítséget az apa, hogy távolítsák el azokat Photoshoppal.

Nem mindennapi segítségkérés érkezett nemrég a Redditen az internet népéhez. Egy gyászoló apa írta meg, hogy a kislánya, bár igazán hosszan és kitartóan küzdött az életéért, nemrég halt meg a kórházban. A kisbaba viszont rövid élete során el sem hagyhatta az intézményt, hiszen májtumorral született, és nem is készült róla olyan fotó, amin ne lenne tele csövekkel. Az apa abban kért segítséget, hogy valaki távolítsa el ezeket a fotóról, hogy legyen egy szebb emlékük is a kislányáról, Sophiáról.

sophia1

A megható kérés rengeteg emberhez eljutott, több mint 2700 hozzászólás érkezett az eredeti poszthoz.

A férfi azt nyilatkozta, hogy a feleségével együtt nagyon hálásak mindenkinek, aki hajlandó volt az életéből rászánni annyi időt, hogy néhány vigasztaló sort küldjenek nekik, kifejezzés az együttérzésüket, vagy küldjenek egy lenyűgöző képet. Hozzátette, hogy nem akart különösebb hírverést a dolognak, csak egy tényleg szép képet szeretett volna a kislányáról, ami nem emlékezteti a betegségre, és a szenvedésre, amit Sophianak át kellett élnie. És ezen felül nagyon sok szeretetet, támogatást is kaptak vadidegen emberektől.

Voltak, akik Photoshop segítségével tüntették el a gyermek testéről a csöveket, de volt olyan is, aki kézzel készített rajzot a 6 hetes kislányról.

sophia2

sophia3