Sokan forgatjuk a szemünket, ha valami idegesít bennünket, de csak kevesen tudják ezt művészien megtenni, ráadásul élő televízióadásban úgy, hogy az egész ország figyelmét megragadják. Pont ezt sikerült elérnie a BBC időjós hölgyének, Wendy Hurrellnek, miközben kifejezte csendes frusztráltságát – írja a The Daily Dot.

Nem sokkal a 10:30-as hétfői bejelentkezése után, melyben meleges és napos időt ígért Londonnak az elkövetkező hétre, Hurrell – abban a hitben, hogy a kamera már nem mutatja és az aktuális műsor vezetője, Riz Lateef van ismét reflektorfényben – felhagyott profi mosolyával, hátradobta szőke haját és egy elégedetlen tini módjára forgatta szemeit.

Ilyen az átmenet a sugárzó médiaszemélyiségből az elkeseredett alkalmazottba:

A Twitteren az is felmerült, hogy Hurrell Lateef iránt érzett undorát fejezte ki így.

Screen_Shot_2013-07-03_at_12.47.33_PM

Ám hamarosan mindkét fél megerősítette, hogy ez csupán pletyka, továbbra is barátságos a viszonyuk. A technikát hibáztatták Hurrell apró megvető pillantásáért.

szemforgatás_tweetek

Akár arról van szó, hogy a két nő hatástalanított egy alakulóban lévő bulvársztorit sötét rivalizálásukról, akár csak annak lehettek a nézők tanúi, hogy Hurrell egyszerűen vigyorogva viselte el a méltatlan vetítési hibát (Hurrell arról tweetelt, hogy anélkül kellett elmondania az előrejelzés szövegét, hogy látta volna a mögötte megjelenő grafikát), el kell ismerni, a hölgy profin kezelte a helyzetet. Még a szemforgatás is – amelyet később Hurrell a Will Ferrel főszereplésével készült Anchorman (itthon A híres Ron Burgundy legendája) című film egyik jelenetéhez hasonlított – kifogástalan volt. A rajongók is egyetértettek:

Screen_Shot_2013-07-03_at_1.11.12_PM

Bónuszként pedig itt az esetről egy GIF verzió is, amely minden alkalomhoz illik:

weather-shade-2