Khabane (Khaby) Lame Olaszországban él. Itt élt akkor is, amikor a világon ez az ország volt a koronavírussal a legjobban letarolva, így a zárlatokban elveszítette a munkáját is. Mit csinál ilyenkor egy unatkozó fiatal? Letölti a TikToktok, és szórakozik vele. Így tett Khaby is, először csak táncolgatott, mint mindenki ezen a platformon, majd hirtelen témát váltott, ami annyira jól sikerült, hogy ma már ő a második legnépszerűbb TikTok sztár. Hogy miért? Ezért:

https://www.tiktok.com/@khaby.lame/video/6974022303050910981

Igen Khaby semmi mást nem csinál, csak más felhasználók hülyeségeit sztoikus arccal kifigurázza úgy, hogy soha nem szól egy szót sem. Persze mókás ez az értetlenkedő pókerarc:

https://www.tiktok.com/@khaby.lame/video/7016346976195251461

Szóval ilyenekkel van tele az oldala. Kifigurázza az emberi hülyeséget. Hozzá kell persze tenni, hogy a legtöbb dolog, amin mókázik egyet, az alapból akkora marhaság, hogy senki nem gondolhatja komolyan azokat sem.

Szóval hiába a nagy megfejtések, már rendes elemzések is vannak Khabyval kapcsolatban komolyabb oldalakon, a titka egyszerűen annyi, hogy mókás az arca, mókás fejet vág, mikor mások hülyeségeit kiparodizálja, és ennyi. És közben milliókat keres a csatornájával. (Igen, látjuk a kedves olvasó arcát: miért nem neki jutott ez az eszébe?! Hát, most már mindegy.)

Forrás: CNN