A TikTok elindított új irányítópultját, ahol az alkotók kezelhetik TikTok-jelenlétük minden aspektusát, beleértve a videófeltöltéseket, a szerkesztést, a teljesítményelemzést és még sok mást. A TikTok Studio nevű új platform a Creator Center frissített változata, amely lehetővé teszi az alkotók számára, hogy asztali számítógépen kezeljék TikTok-fiókjukat.

Amint az ezeken a példaképernyőkön látható, az új Studio alkalmazás tartalmazza az összes kulcsfontosságú TikTok létrehozási és felügyeleti eszközt, és egyszerű hozzáférést biztosít a TikTok különféle funkcióihoz egy helyen.

Az új helyen rendelkezésre álló összes eszköz már egy ideje rendelkezésre áll, most csak könnyebben elérhetők lettek. A TikTok nemrégiben elindította új Symphony platformját is, amely az összes különféle mesterséges intelligencia-hirdetési eszközt egyetlen központba egyesíti, és úgy tűnik, hogy az integráció a TikTok legújabb termékfejlesztéseinek középpontjában áll.

A TikTok Studio nagyobb hangsúlyt fektet bevételszerzési eszközeire is, megkönnyítve az alkotók számára az összes szempont kezelését.

Forrás: Social Media Today