Úgy tűnik hamarosan el lehet engedni a barkácsmódszereket, ha valaki több fiókot is szeretne üzemeltetni a Whatsapp alkalmazásában.

A WABetaInfo ugyanis többfiókos lehetőséget észlelt a WhatsApp Business legújabb bétaverziójában. Az esetleges bevezetés után ez a változtatás lehetővé teszi, hogy több WhatsApp-fiókba is bejelentkezzen ugyanarról a telefonról anélkül, hogy létrehozná az alkalmazás második példányát. Vannak utalások arra is, hogy ez a funkció eljut az alkalmazás normál verziójához.

Ha a két SIM-kártyás funkciót használja telefonon, és mindkét számon aktív a WhatsApp-on, a többfiókos támogatás sokkal könnyebbé teszi az életét. A beszélgetéseket mindkét fiókban kezelheti ugyanabból az alkalmazásból. Az értesítések kezelését és a fájlmegosztást is megkönnyíti.

Nem világos, hogy a WhatsApp többfiókos támogatása kiterjed-e a társeszközökre vagy sem. Egyelőre számítani kell arra, hogy a WhatsApp többfiókos támogatása először a béta csatornán jelenik meg, mielőtt nyilvánosan megjelenne. 

Forrás: Android Police