Ha van egy népszerű YouTube csatornád több, mint 5000 feliratkozóval, sok új információt is kideríthetsz azokról az emberekről, akik szeretik a videóidat – írja a Googlesystem.blogspot.hu. „A rajongói oldal (Fans Page) megmutat egy listát, amelyben néhányan a legelkötelezettebb és legbefolyásosabb rajongóid közül szerepelnek, a YouTube csatornáddal történő nyilvános interakcióik alapján. Alapértelmezett beállításban a lista a feliratkozói szám és az elköteleződési szint kombinációja szerint rendezett, de választható más tényező is önmagában” – informál a YouTube.

youtube-fans

„Minden egyes a listán szereplő embernél láthatod, hány feliratkozójuk van, mennyire elkötelezettek a csatornád felé, egy példa kommentet is olvashatsz, amelyet az egyik videódhoz írtak és azt is megnézheted, milyen régen iratkoztak fel. Az elköteleződés alapját az adott személynek a csatornáddal való interakciói adják mint a kommentelés, lájkolás, feliratkozás, stb.”

Létrehozhatsz egy Google+ kört is a top rajongóid számára az „Insights” oldalon. „Nézd meg, milyen más videókat és csatornákat szeretnek és érd el őket Google+-on egy kérdés feltevésével, indíts el egy beszélgetést, ossz meg kulisszák mögött készült fotókat vagy tölts fel egy privát videót csak nekik.”