Az Old Navy ruházati márka amerikai hírességekkel dobja fel kampányait az utóbbi időben. Először ott volt Melissa McCarthy, aztán Debra Wilson a múlt havi repteres szpotban, most pedig Amy Poehler komikát kérték fel szereplésre – írja az AdWeek.

Az első szpotban egy ügyvéded alakít, aki egy fiatal lányt interjúztat. Ám a hivatalos dolgok megvitatása helyett csak az érdeki, honnan szerezte a nadrágját és a felsőjét (amik egyébként nem a legjobb választásnak számítanak, ha egy ügyvédi irodához megy az ember lánya egy állás reményében). Miután megtudja, milyen olcsó volt a nadrág és, hogy a póló ajándékba járt mellé, máris nekiadja az állást és elrohan az Old Navy üzletébe.

A második, bővített szpotban betekintést kapunk Poehler ügyvédi karakterének irodai mindennapjaiba is. Tegyük hozzá, hogy egyik szpot sem eget rengető, és ha nem Poehler szerepelne benne, teljesen feledhetők lennének. A színésznőt azonban, aki a szövegkönyv írásában is segédkezett, nehéz nem kedvelni ebben az alakításában.