Akik nem tudnak hosszú időn keresztül nézni egy nagy fényerővel vibráló képernyőt, azoknak jó hírünk van: hamarosan asztali számítógépünkön is élvezhetjük a Twitter éjszakai üzemmódját.

Mivel a felhasználók bárhol, a nap bármely szakaszában bejelentkezhetnek social media fiókjukba, ezeket a felületeket célszerű sokrétű szokásaikhoz igazítani. Ezért jöhetett létre az éjszakai üzemmód is, mely a Twitter mobilappján a tavalyi évben vált elérhetővé.

Itt az éjjeli mód a Twitteren!

Annak ellenére, hogy legtöbben okostelefonról használják a mikroblogszolgáltatót, olykor praktikusabb az asztali változatot böngészni – és néha a fehér, vibráló monitor nemcsak a mi szemünket, hanem mások nyugalmát is zavarhatja. A Twitter még nem nyújtott kész megoldást erre a problémára (és egyelőre azt sem tudni, mikor startol élesben az új funkció), de a tesztüzemben lévő éjszakai módot már egyre több user észrevehette saját fiókján, a log out opció felett.

A „csiripelő” közösségi site korábban nemcsak az érzékeny szeműekre, hanem a figyelmetlen felhasználókra is gondolt, egy néhány hónapja bevezetett frissítéssel:

Figyelmeztet a Twitter, ha posztolnánk DM helyett

Forrás: We Are Social Media