Régóta vita folyik a közösségi média közösségei között arról, hogy a kitett posztok automatikusan (vagy akár manuálisan) archiválódjanak-e vagy ne, különösen azóta, hogy egyre több híresség és más nagy horderejű felhasználó sodorta pályafutását veszélybe a közösségi alkalmazásokban megosztott korábbi megjegyzéseik miatt. Szóval sokan hajlanak arra, hogy ez hasznos lenne.

Az Instagram vezetője, Adam Mosseri által végzett új közvélemény-kutatás szerint viszont mégsem ez a konszenzus.

Mosseri egy koreai látogatás során javasolta az ötletet, ahol megjegyezte, hogy sokan a Threads szolgáltatást használják az úgynevezett „nyersebb és hitelesebb tartalom megosztására”. Ez késztette Mosserit arra, hogy fontolóra vegye a koncepciót, bár korábban azt is megjegyezte, hogy szerinte a közösségi bejegyzések automatikus törlése, különösen a Threadsnél, választható, és 30 vagy 90 napot lehet beállítani.

Tehát Mosseri annak ellenére ezt javasolja, hogy a közönsége nem, bár ugye egyelőre a Threadsről nincsenek letisztult vélemények. Mindenesetre érdekes lenne egy olyan embernek a fala, aki ritkán oszt meg valamit, akkor is beállítja 30 napos eltűnésre. Legtöbbször nem lenne rajta semmi.

Forrás: Social Media Today