Az amerikai csatorna frissített applikációja 7 minisorozatot és 38 klasszikus sorozatot tesz elérhetővé, köztük olyan klasszikusokét is, mint a Betty, a csúnya lány vagy a Felicitiy – még azok számára is, akik semmilyen előfizetéssel nem rendelkeznek.

ABC streaming app

A sorozatok megnézhetők az ABC weboldalán, illetve az ABC app segítségével, mely nem kér semmilyen belépési adatot a tartalom megtekintéséhez – igaz, vannak a bejelentkezésnek extrái: például az online TV streaming az újonnan futó sorozatok legutóbbi részének megtekintése, csupán egy nappal azután, hogy adásba kerültek. Ez újabb óriási lépés afelé, hogy a sorozatok és egyéb televíziós tartalmak egyre inkább a streaming-felületeken legyenek elérhetők – akár teljesen ingyen is.

És ez csak a kezdet! A csatorna elmondása szerint jelenleg 40 sorozaton dolgozik és minden hónapban kapnak majd újdonságokat az alkalmazás felhasználói.

A tartalmakat reklámok megszakításával lehet megnézni mind az appon, mind a weboldalon – vagyis a felületek értékesítése is megoldott, akár regisztrált felhasználók nélkül.

Forrás: Adweek