Pixie Curtis, a 11 éves milliomos nem egy átlagos gyerek, aki csak egy vidám születésnapi bulit tervez a barátaival. Az ultrafiatal ausztrál vállalkozó olyan bulit tervez, amivel elszakadhat virágzó üzletétől, és az iskolára koncentrálhat.

Curtis játékcégének, a Pixie’s Fidgetsnek a vezérigazgatója megosztott egy videót az Instagramon, ahol a születésnapi parti vendégeinek táskáit mutatja be – amelyek mindegyike tele van bőrápolási termékekkel és ragyogó ajakkezelésekkel, több mint 50 dollár értékben. A Curtis által bemutatott táskák, amelyeket az ausztrál MCoBeauty luxus szépségmárka szponzorál, tartalmaz egy hatrészes ecsetkészletet 20 dollár értékben bronzosító cseppeket 16 dollárért, egy 2 az 1-ben ragyogó ajakkezelést 7 dollárért és ajakbalzsamot, amely szintén 7 dollárba kerül.

Curtis édesanyja, Roxy Jacenko a saját vezérigazgató-lányának adta az ötletet a nyugdíjas parti megtervezésére, miután hangsúlyozta neki, mennyire fontos megtanulni az oktatás és a vállalkozói karrier egyensúlyát.

Curtis 2021-ben, édesanyjával alapította a Pixie’s Fidgets nevű céget, amivel jelentős nyereséget tudtak elérni. A vállalkozás pedig csak nőtt a Covid alatt is, több millió dolláros birodalmat összehozva. És persze Curtis gyakran megosztja extravagáns, drága életmódját az Instagramon, ahol több mint 130 000 követője van.

Ez persze sok követőből ellenérzést vált ki, de most úgy tűnik, hogy egy időre befejezhetik a háborgást, már ha Curtis tényleg ráfekszik a tanulásra, és nem azzal lesz elfoglalva, hogy 11 évesen Mercedest vásároljon.

Forrás: New York Post