Ahogy a napokban megírtuk, Taylor Swift, ha nem is az összes dalával, de az új szerzeményeivel visszaszivárgott a TikTokra, annak ellenére, hogy a kiadója még mindig bojkottálja a platformot. Most kiderült, hogy nem csak ezen az egy felületen népszerűsíti nagyon a világ jelenlegi leghíresebb popsztárja az új lemezét.

Swfit 11. albuma, a „The Tortured Poets Department” várhatóan ezen a héten (április 19-én) jelenik meg, és a Meta meglepetéseket tartogat a Swiftie-k (Taylor Swift rajongói) számára.

Például van egy titkos visszaszámlálás Swift Instagram-oldalán. A rajongók úgy érhetik el a visszaszámlálást, hogy lehúzzák az oldalát, mintha frissítenék, ahol aztán megjelenik az album címe, és a titkos visszaszámlálás is. Ilyen ugye alapból nincs az Instagramon, kifejezetten Swfitnek fejlesztették.

Aztán a következő hastagek bármelyikét használva csillogást csalhatunk elő a Threads felületéből: #TTPD, #The Tortured Poets Department, #Tortured Poets, #TSTTPD, #Swifties vagy #Taylor Swift. Közben pedig az ünneplő szívek megjelennek a képernyőn, ha valaki „lájkol” egy bejegyzést, amely a fenti címkék bármelyikével van megcímkézve.

Ez azért kicsit nagyobb mértékű együttműködés, mint hogy a dalait felengedi a TikTokra, de egyiket sem szabad lebecsülni egy ekkora sztárnál.

Forrás: NME