Az Instagram a napokban bevezet egy 3 másodperces videóformátumot, ami mindent megváltoztat. Az úgynevezett Superzoom egy olyan funkció, ami lehetővé teszi, hogy rögzíts 3 másodperces felvételeket, amiken közvetlenül az arcodra zoomolhatsz, így igazán hatásos Story-kat és mémeket hozhatunk létre.

Az új alkalmazást az Instagram in-app kamerájában érhetjük el, mint egy videó felvétel effektet. Ezt hozzáadhatjuk az Instagram Stories-hoz, és elküldhetjük közvetlenül az ismerőseinknek is.

A funkció tulajdonképpen egy extrém közeli zoom, amivel bármire ráfókuszálhatunk, például az arcunkra is, de alkalmazhatjuk tárgyak vagy helyek esetében is.

A Boomeranghoz hasonlóan ezzel a formátummal is kísérletezni kell, ráadásul csupán 3 másodpercre van korlátozva, de egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy ez lesz a legújabb őrület az Instagramon.

Az Instagram emellett pedig rengeteg új Halloween témájú filterrel is készült az ünnepre, tehát most garantáltan lesz mivel szórakozni az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon.

További újdonságok az Instagramon az alábbi linken:

Mostantól vendéget is hozzáadhatunk az élő közvetítésekhez Instagramon

A Facebook Live is új funkcióval bővült, amiről itt számoltunk be:

Mostantól megoszthatod a képernyődet Facebook Live-ban

Forrás: Mashable