A 83 és 84 éves Chang Wan-ji és Hsu Sho-er Tajvanban egy mosodát üzemeltet, ahol az emberek néha otthagynak ezt-azt a mosógépben. A két tulajdonos pedig a 31 éves unokájuk ötlete nyomán felveszi ezeket a ruhákat, és pózol bennük, a világ pedig imádja őket. Az unoka, Reef Chang egyben a nem hivatalos stylist is. Ő az oldal megálmodója, azt mondta, hogy a koronavírus-járvány miatt visszaesett a mosoda forgalma, és a nagyszülei se mozdulhattak ki, ezért úgy gondolta, hogy kitalál számukra is valami izgalmasat. 

“Láttam, hogy nagyon unatkoznak, gondoltam kitalálok valamit, hogy feldobjam őket – mondta Chang. Már 560 ezer követőjük van, annak ellenére, hogy mindössze 22 posztot tettek közzé, ráadásul az egyiken éppen egy budapestes pólóban pózol a nagymama. A bejegyzés megtekintése az Instagramon

https://www.instagram.com/p/CCkXYriHJeT/

Az idős pár azt mondja, hogy szeretnék, ha a vásárlóik egyszer még visszatérnének az ottfelejtett ruhadarabért. Ha ez nem is biztos, hogy összejön, legalább tudni fogják, hogy egészen pontosan hol hagyták el, és hogy jó kezekben van. 

Forrás: NY Times