A Snapchat és az Instagram után a Stories egyre nagyobb utat tört magának a Facebookon – hamarosan az oldalakon is használhatjuk!

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a közösségi média tartalmai nem fognak tovább élni egy tiszavirágnál. Először a Snapchat elindította hódító útjára a Stories-t, majd az Instagram egy az egyben – és sikeresen – lemásolta. Ezután a következett a Facebook, ám felhasználói nem mutattak túl nagy érdeklődést a funkció iránt, ennek ellenére mégis kiterjeszti a Stories-t – méghozzá az oldalakra. Ki tudja, talán a brandek jobban ki tudják majd használni kampányaikhoz, mint a userek.

Ha még nem találkoztunk ezzel a feature-rel az általunk kezelt oldalon, annak egy oka lehet: nem kötöttük össze a márka Instagram profiljával. A Facebook nemrég ugyanis bejelentette, hogy a szolgáltatás kizárólag azok számára érhető el a Vállalkozáskezelő asztali verziójában, akik korábban beállították a kapcsolatot a Facebook page és a hozzá tartozó Instagram profil között.

Úgy látszik mostanában a kék óriás az egyik kezével ad, a másikkal elvesz. Napokkal ezelőtt a megosztott linkek szerkesztését állította le:

Búcsút mondhatunk a megosztott linkek szerkesztésének

Forrás: We Are Social Media, The Next Web