A két vállalat ezentúl előnyben részesíti egymást minden olyan feladatnál, amiben aktív tevékenységet végeznek: a TMC csoport vállalati online tevékenysége, weboldalának fejlesztése, a TMC Management által képviselt több, mint 20 vezető híresség közösségi média felületeinek fejlesztése és kezelése. Az együttműködés kiterjed továbbá a folyamatos tréningek megtartására és a TMC Content and Production saját fejlesztéseinek és produkcióinak, így a NőComment, az ÉdesKettes, a Kettőspont és a TMC YouTube csatornájának építésére és még kiaknázatlan lehetőségeinek hasznosítására, és az ezek körül építhető közösség kezelésére nem titkoltan az ezekből elkérhető bevételek maximalizálásának céljával.

2018. július 15-től szoros együttműködésben dolgozik együtt a két cég – Forrás: Pexels

Ezentúl a TMC Management képviseletével járó előnyöket élvezik a Be Social által már menedzselt influencerek és közismert személyek is, valamint a Be Social vállalati ügyfelei minden esetben elsőként értesülnek a TMC projektjeiről, saját fejlesztéseiről és a személyre szabható együttműködési lehetőségekről.

„A TMC alapítása óta fontosnak tartom, hogy minden területen a lehető legprofibb partnerekkel dolgozzunk. A Be Social eredményei magukért beszélnek, tulajdonosaival hasonló alapértékek mentén dolgozunk és azonosan gondolkodunk az üzletről. Közös céljainkban merünk nagyokat álmodni, így aki minket külön-külön ismer, az ezen biztosan nem lepődik meg. A TMC Csoport direkt és közvetett felületei összesen naponta akár 2-3 millió emberhez is el tudnak érni, ami mindenképpen indokolttá teszi szakértők bevonását a folyamatokba” – mondta Kende-Hofherr Krisztina, a TMC tulajdonosa.

„A Be Socialnél a közösségi média sajátosságából adódóan kifejezetten fontos hogy igazán gyorsan és rugalmasan reagáljunk az új helyzetekre, a piac változására. Éppen ezért elengedhetetlen irány számunkra is, hogy ügyfeleink kampányaiban influencerekkel dolgozzunk együtt, a megjelenéseiket integráltan kezeljük. Ezért is gondoljuk azt, hogy a TMC Group-pal való szoros együttműködés egy olyan tökéletes kombinációja lesz a két cég erősségeinek, ami igazán komoly erőt képviselhet a piacon”– nyilatkozta Forgács Mariann, a Be Social egyik alapító ügyvezetője.

Az együttműködéssel egy időben, de attól független, önálló formában még egy megbízás születik. A márkastratégia megvalósításának támogatására, a tartalom fejlesztésben való intenzív részvételre és közösségi médiacsatornáinak kezelésére kérte fe a Be Socialt hazánk legújabb és legdinamikusabban fejlődő online gasztro magazinja, a Foodyny is.

Forrás: Foodyny

A Foodyny 2017. őszén indult útjára, online gasztro magazinként. Kitalálója és alapítója a professzionális konyhatechnológiai tervezéssel, és kivitelezéssel foglalkozó, számos területen piacvezető Kende Gastro Zrt. társtulajdonosa, Kende Gábor. A Foodyny célkitűzése, hogy mindenki számára könnyen fogyasztható, szórakoztató, minőségi- és alapvetően gasztro irányokból épülő bulvár tartalmat szolgáltasson. Minden, ami, étel, ital, alapanyag, sikertörténet, karriersztori, recept, dekor, csináld magad, termelő, gyártó, helyes táplálkozás, vagy alternatív lehetőség, hazai és nemzetközi sztárok.

Az alapító mellé, idén márciusban, stratégiai partnerként csatlakozott a TMC Group és tulajdonosa, Kende-Hofherr Krisztina, aki egyébként Kende Gábor felesége, így a Foodyny egyben egy valódi családi vállalkozás is.